Wellness Centrum Svaté Pole 41 263 01 Dobříš     

Jan a SEO

          Na můj svátek jsem dostal mrtvici a dva týdny jsem ležel v kómatu. Když se byl převezen do ÚNV, přišel za mnou jeden člověk – Honza Dohnálek. Ještě jsem netušil kdo to vůbec je, ale s mojí manželkou hovořil často. Pořádně jsem rehabilitoval v Kladrubech, na Malvazinkách a hlavně  v ÚVN. Jak jsem se uzdravoval, pochopil jsem, že Honza Dohnálek prožil totéž. Najednou jsem s ním začal jezdit na ozdravné pobyty –  chodit do bazénu, na výlety, byl jsem na raftech, na laně jsme přelézali řeku,.... 


         

Práci, kterou jsem dělal před mrtvicí, jsem opustil a začal hledal jinou. Ozval se kamarád Kamil Sěvěček, abych se naučil SEO - nástroje pro optimalizaci webových stránek pro internetové vyhledávače.  Základy jsem nastudoval asi za pět měsíců v českém i anglickým jazyce a šli jsem do toho.

V současné době se intenzívně věnuje oblasti SEO optimalizace webových stránek a portálů. Přínosem je užitek plynoucí koncovému klientovi s přímým efektem na úspěch jeho podnikání. Jsme také tvůrci optimalizační techniky "WEBFRIENDLY" - aplikace Inteligentní SEO, která posouvá  optimalizaci web stránek do nové dimenze 21. století. Stránky tak splňují i požadavky sociálních sítí, virtuality a umělé inteligence.

Odkazy přátel v nemoci