Wellness Centrum Svaté Pole 41 263 01 Dobříš     

Špindlerův Mlýn

Vítáme Vás na ICTUSu

Článek: 

Nacházíte se na webu, který je věnován jednomu z nejzákeřnějších onemocnění naší doby.

CEVNÍ MOZKOVÁ PŘÍHODA, CMP, Ictus, obecně známý jako Mrtvice

Společnost ICTUS o.p.s. byla založena roku 2007, aby pomáhala lidem postiženým po mozkové mrtvici (CMP) při návratu do plnohodnotného života

Nevybíravým způsobem osudově postihuje stále více z nás. Ať je důvod Vaši návštěvy těchto stránek jakýkoli, prosím věnujte svému zdraví chvíli času a přečtěte si články, které jsme pro Vás připravili v sekci Osobní příběhy. Poté se zastavte a přemýšlejte. Přemýšlejte o osudech těch neznámých a pro Vás anonymních tváří. Přemýšlejte a zkuste si představit, že byste byli na jejich místě. Prosím, zkuste to, protože ta možnost existuje. Může se Vám jevit nemožná a vzdálená, stejně jako kdysi mně. Stejně jako já můžete velmi rychle procitnout. Upřímně Vám to nepřeji, ale ta možnost existuje a jejím přehlížením nezmizí. Zamyslete se, co děláte proto, abyste jeden z našich článků nemuseli psát i Vy. Přemýšlejte, co děláte pro své zdraví. A prosím zkuste pomoci těm, kteří už svůj článek napsali.

Začali jsme spolupracovat s neziskovkou, která má podobné zaměření jako my. Jedná se o https://www.institutpomocimozku.cz/ . Jedná se o Průzkumu potřeb ve vzdělávání osob po poškození mozku a jejich pečujících  a cílem průzkumu je lepší porozumění konkrétním potřebám a očekáváním osob po poškození mozku a jejich pečujících v oblasti získávání nových informací a celkovém vzdělávání.
Zde je odkaz  https://forms.gle/Td2WxTi9ST5EBe5Z8

Honzovo slovo

Společnost Ictus o.p.s.byla založena 8.10.2007, aby pomáhala lidem postiženým CMP při návratu do plnohodnotného života. Když se s námi spojí blízký pacientů, nebo sám pacient, vyhledáme ho a snažíme se mu vysvětlit, že situace není tak beznadějná. Veliké plus při tom je, že mu můžeme sami na sobě ukázat, že to jde.

Mám pro Vás vzpomínku na léto 2022

Podívejte se na akce 2024

Snažíme se a daří se nám dostat lidi po  - mozkové mrtvici do plnohodnotného života. Neslibujeme, že do normálního. Ale naučíme lidi znovu chodit ven, mezi ostatní. Nechceme, aby postižení zůstávali doma a styděli se vyjít. To je náš cíl. Aby po příhodě zkusili mít záliby jako před příhodou.
Ale k tomu potřebujeme Vaši spolupráci.

Váš dar

Děkujeme za Vaši podporu a přejeme, aby Vaše osobní zkušenost s CMP byla co nejmenší!

Ostatně nám můžete pomoc a Vás to nebude stát nic, zkuste projekt

 

Jan Dohnálek                                                         
E-mail: dohnalek@ictus.cz
mobil: +420 603 500 718

Adresa kanceláře Kurzova 25, Praha 13

Bydlím na nové adrese a sem posílejte i komunikační adresu

Dohnálek Jan

Holubice č.p. 263, 25265 Tursko

Subscribe to RSS - Špindlerův Mlýn

Odkazy přátel v nemoci